×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1398/12/07 - 11:37
  • بازدید : 873
  • تعداد بازدید : 69
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

نشست همفکری پیشکسوتان مدیریت توسعه سرمایه انسانی دانشگاه

.

صبح امروز هفتم اسفند ماه 98 نشست همفکری پیشکسوتان مدیریت سرمایه انسانی دانشگاه با حضور دکتر خدادوست معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی، دکتر غلامزاده مشاور اجرایی این معاونت، دکتر ماهر مشاور رئیس دانشگاه در امور سرمایه گذاری و مشارکت های اقتصادی، دکتر فرح بخش مدیر توسعه سرمایه انسانی و مدیران پیشکسوت منابع انسانی در دفتر معاونت این معاونت برگزار شد.

در ابتدای جلسه دکتر خدادوست ضمن خیر مقدم به مدعوین گفت: این جلسات همفکری به منظور به اشتراک گذاشتن تجربیات با ارزش عزیزان برای پیشرفت حوزه کاری تاثیر بسزایی دارد و همچنین تداوم این جلسات برای حل مسائل و ارائه راهکارها برای پیشبرد اهداف سازمان موثر است.

در ادامه مدعوین جلسه ضمن معرفی و مدت زمان خدمت خود در حوزه منابع انسانی تجربیات و خاطرات آن دوران را بیان نمودند.

سپس دکتر فرحبخش مدیر توسعه سرمایه انسانی دانشگاه ضمن تشکر از پیشکسوتان این حوزه به دلیل حضور در این جلسه گفت: مهمترین چالش مدیریت منابع انسانی "انگیزه و پایبندی به کار"است که با رعایت تناسب بین شغل و شاغل در جذب نیرو و با جای گذاری دقیق با توجه به تیپ شخصیت افراد می تواند از عوامل مهم انگیزش کارکنان باشد، مکانیسم های جبران خدمات، امور رفاهی مهم هستند ولی عوامل غیر مادی مانند احترام به کارکنان نیز در انگیزش آنان برای کار بهتر موثر است.

مدیر توسعه سرمایه انسانی دانشگاه حضور روانشناس را در مصاحبه های استخدامی الزامی دانست تا وضعیت روحی روانی فرد جهت انجام شغل مورد نظر شناسایی شود، همچنین با اشاره به اهمیت خروجی ارزیابی عملکرد کارکنان گفت: اگر صحیح انجام شود به کارگیری پرسنل و خروجی ارزیابی ها مطلوب‌تر خواهد بود.

وی با اشاره به اهمیت نسبت نیرو های صف و ستاد و ضمن بیان حمایت از نیرو های صف تصریح کرد: اگر در صف و ستاد نسبت و کمیت مطلوب باشد، کیفیت هم مطلوب می شود، همچنین با اشاره به طراحی ساختار سازمان و طراحی منطقی، شغل را در بهبود کیفیت تدریجی سازمان موثر دانست.

دکتر خادمی مدیر سابق توسعه سرمایه انسانی دانشگاه با بیان اینکه سرمایه گذاری در نیروی انسانی بلند مدت است؛ عوامل تاثیرگذار را ثبات سیاست ها، کیفی سازی ستاد، استفاده از رشته های علوم انسانی، اصلاح سیستم شرح وظایف کارکنان و آشنایی کامل مدیران به وظایف برشمرد.

دکتر ماهر مشاور رئیس دانشگاه در مشارکت های اقتصادی در این جلسه استفاده از تجربیات مدیران سابق را کار پسندیده ای دانست و افزود: مهمترین عامل در نیروی انسانی مهارت در انجام وظایف برای همه پرسنل اعم از پشتیبانی، تخصصی و فوق تخصصی است و کار باید با روحیات پرسنل سازگار باشد و در واحد هایی که مهارت پایین است با تقویت نیرو ها می توان سازمان را توانمند ساخت.

صدیقی سرپرست اداری برنامه ریزی فناوری اطلاعات و تامین و توزیع منابع انسانی دانشگاه با اشاره به تیپ شخصیتی افراد و تناسب شغل و شاغل گفت: ایجاد انگیزه در تعیین هدف پرسنل در راستای بهره وری بیشتر موثر است و باید پاداش دهی براساس همین معیار باشد.

دکتر فردوسی از مدیران سابق توسعه منابع انسانی، ضمن بیان اهمیت امنیت شغلی پرسنل و بررسی تناسب عرضه و تقاضا خاطر نشان کرد: قانونمداری تسهیل فرایندها و حضور روانشناس در مراحل مصاحبه و استخدام ضروری است.

محمود پوربافرانی پیشکسوت حوزه توسعه منابع انسانی نیز در این جلسه گفت: در دسته بندی سازمان ها سازمانی بالغ محسوب می شود که سی سال از سنش گذشته باشد، بنابراین عمق فرهیختگی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خیلی زیاد است و برگزاری این جلسه نیز نشانه فرهیختگی دانشگاه است و امیدواریم که این اقدام موجب اعتلای روزافزون دانشگاه شود.

وی کانون های ارزیابی برای استخدام و انتصاب مدیران را تاثیر گذار عنوان نمود و افزود باید دقت روی ویژگی های رفتاری و شخصیتی باشد.

کشاورز از پیشکسوتان توسعه نیروی انسانی دانشگاه ضمن اشاره به نگاه تک بعدی نداشتن و دقت در کل بدنه سیستم و در نظرگرفتن تیپ شخصیتی افراد در بکارگیری نیروها تصریح کرد: نیروی انسانی ابزار اصلی سازمان است و با عدم تبعیض بین پرسنل و نیاز سنجی، می توان انگیزه را در کارکنان افزایش داد.

برنجیان نیز از پیشکسوتان نیروی انسانی دانشگاه عوامل بررسی محیط کار، نظر سنجی از مراجعین، ایجاد انگیزش، توجه به نیاز های مادی و معنوی پرسنل را با توجه به ایده آل هایی که داریم حائز اهمیت برشمرد و یادآور شد انگیزه کارکنان تحت تاثیر عوامل بیرونی و نیاز های پایه مادی آنان نیز می باشد.

سپس دکتر غلامزاده مشاور اجرایی معاون توسعه مدیریت و منابع با دید قانونمنداری و با توجه به ضرورت عبور تمام سازمان ها از هرم مازلو ایجاد آرامش و امنیت روانی برای پرسنل و مرتفع کردن نیاز های فردی را برای ایجاد انگیزش و توانمند سازی کارکنان با آموزش در راستای پیشبرد اهداف سازمان ضروری دانست.

در پایان دکتر خدادوست ضمن جمع بندی موارد مطرح شده در این جلسه و ارائه رهنمودهای اصلی مدیریت توسعه منابع انسانی دانشگاه از حضور پیشکسوتان حوزه منابع انسانی تقدیر و تشکر نمود و استمرار چنین جلسات مفیدی را خواستار شد.

 

 

 

  • گروه خبری : اخبار معاونت
  • کد خبر : 89317
کلید واژه

نظرات

0 تعداد نظرات

نظر

تنظیمات قالب