×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1395/01/18 - 08:19
  • بازدید : 2764
  • تعداد بازدید : 55
  • زمان مطالعه : 9 دقیقه
روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع:

ارائه خلاصه ای از عملکرد معاونت توسعه مدیریت و منابع در اجلاس مدیران ارشد دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی

خلاصه ای از عملکرد معاونت توسعه مدیریت و منابع/تلاش های یکساله برای تحقق اهداف دولت الکترونیک، ارتقاء شرایط شغلی و بهبود کیفیت زندگی کارکنان دانشگاه/تشکیلات جدید دانشگاه بالاخره بعداز دودهه تغییر کرد

دکتر فتحی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در اجلاس مدیران ارشد دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی که روز شنبه 15 اسفندماه با هدف بررسی عملکرد سال 94 و تبیین اهداف و برنامه های سال آتی دانشگاه درسالن همایشهای سازمان محیط زیست برگزار شد، گزارشی از عملکرد این معاونت را در سالی که گذشت ارائه داد.

دکتر فتحی در این مراسم با اشاره به عملکرد معاونت توسعه مدیریت و منابع در حوزه امور مالی در سال 1394 به شرح مواردی نظیر؛ ارائه مطلوب گزارشات سالانه به وزارت امور اقتصادی و دارایی، تهیه صورت های مالی 1393 کلیه واحدهای تابعه و استخراج گزارش تلفیقی دستگاه، پیاده سازی نرم افزار حقوق و دستمزد با قابلیت های حل مشکلات مرتبط با سایر سازمانهای ذیربط (سازمان بازنشستگی، تامین اجتماعی و ... نظارت بر اعتبارات طرح تحول نظام سلامت و ارائه گزارش حسابرس مستقل بر آن و تشکیل کمیته آموزش کارکنان امور مالی ستاد و واحدهای تابعه جهت ارتقاء سطح بهره وری کارکنان پرداخت.

وی در ادامه به واگذاری خدمات امور مالی و اداری بازنشستگان و مستمری بگیران به دفاتر پیشخوان دولت اشاره کرد و اقداماتی نظیر؛ برگزاری جلسات هماهنگی با مدیران و کارشناسان امر در استانداری تهران، بررسی امکان و چگونگی اجرای پروژه، بررسی نرم افزار های مشابه موجود در سایر سازمان ها با دفاتر پیشخوان، ایجاد هماهنگی و تعریف فرآیندها،ضبط الکترونیکی اسناد، اعلام آمادگی شرکت نرم افزاری حقوق و دستمزد مستقر در اداره مالی بازنشستگی دانشگاه مبنی بر تعریف و تحریر نرم افزار موضوعه را مورد بررسی قرار داد و تحریر کلیه فرآیندهای مربوط به بازنشستگان در اداره مالی بازنشستگی و مدیریت امور رفاهی دانشگاه و ارائه نسخه آزمایشی نرم افزار را از جمله دستاوردهای این حوزه ذکر کرد.

بنا به گفته معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه ایجاد یک حساب پشتیبان جهت تجمیع وجوه حساب واحدهای زیرمجموعه دستگاه (با همکاری بانک عامل دستگاه/ بانک رفاه کارگران)، ایجاد حساب پشتیبان مشترک در سه حساب «جاری»، «اختصاصی» و «سپرده عمرانی» به صورت آزمایشی، ارائه فهرست خدمات الکترونیکی موردنیاز به بانک عامل جهت اجراء و ایجاد قابلیت های موردنیاز رفع مغایرت حساب های بانکی با همکاری شرکت روزآمد (نرم افزار حسابداری)،  تجمیع ارقام و تامین منابع حاصل از سود بانکی در حساب واحد و آموزش قابلیت های ایجادشده در «سامانه معین بانک رفاه» به کاربران خاص (مدیران مالی/ کارشناسان ستادی) جهت برقراری ارتباط از دیگر ا قدامات و دستاوردهای این معاونت است.

مقایسه اعتبارات دریافتی دانشگاه در سال 1393 و 1394 در زمینه های؛ حقوق (بند و)، عمومي هزينه اي، عمومي ابلاغی، تملک عمومي، تملک ابلاغی، طرح تحول سلامت، بهداشت درمان، آموزش، پژوهش و ... از دیگر مواردی بود که دکتر فتحی  در خصوص آن توضیحاتی را ارائه داد.

دکتر فتحی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: سیاست دستگاه مبنی بر «افزایش قدرت نقدینگی»، مزایای بسیاری از جمله قابلیت تادیه به موقع بدهی ها، بودجه ریزی مناسب و .... را ممکن ساخته است.

وی با اشاره به اجرای طرح تحول نظام سلامت گفت: افزایش تعداد بیماران با اجرای طرح تحول نظام سلامت، افزایش تعرفه خدمات درمانی، و همچنین فزونی مراجعه بیماران نسبت به میانگین  سایر استان ها، وزن درآمدی اعتبارات را به بیشتر از 50% رسانده است.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه  از جمله مهمترین اقدامات عمرانی در راستای اجرای طرح تحول سلامت را؛ احداث ساختمان پیش ساخته معاونت بین الملل، پروژه ساختمان پیش ساخته آزمایشگاه فرآورده های حد واسط شیمیایی دانشکده داروسازی، پروژه احداث ساختمان پیش ساخته دانشکده دندانپزشکی،  تکمیل، تجهیز و راه اندازی بیمارستان 100 تخت خوابی شهدای پاکدشت، بازسازی اتاق های عمل و گسترش بخش ICU مرکز پزشکی، آموزشی و درمانی آیت اله طالقانی، تأمین اعتبار بهسازی اورژانس های مراکز پزشکی، آموزشی و درمانی لقمان حکیم، امام حسین (ع)، شهداء تجریش و آیت ا... طالقانی،تأمین اعتبار احداث کلینیکهای ویژه در شهرستانهای پاکدشت، ورامین، فیروزکوه، دماوند و شهر تهران، بهسازی سلف سرویس و آشپزخانه دانشکده پزشکی،احداث آشپزخانه صنعتی واقع در خوابگاه الزهرا، بازسازی و خرید تجهیزات آشپزخانه رستوران سبز ذکر کرد.

دکتر فتحی کاهش زمان موافقتنامه طرح های تملک دارایی سرمایه ای از 12 ماه به شش ماه  در سال 94، تهیه و ابلاغ تفاهم نامه بودجه و نیز ارایه گزارشات انحرافات از عملکردتفاهم نامه بودجه به صورت 3 ماهه از دانشکدهها، مراکز تحقیقاتی وابسته، معاونتها و نهادها، شبکه ها و مراکز بهداشت و درمان، بیمارستانها، مدیریت داروخانه ها را از دیگر اقدامات واحد مدیریت بودجه این معاونت در سال 94 دانست.

تخصیص اعتبارات جاری و استانی و ردیفها، تخصیص اعتبارات طرح تحول سلامت، کاهش تخصیص های فرانشیز، مقیمی پزشکان، هتلینگ، ارتقا کیفیت ویزیت و بهینه سازی بلوک زایمان، افزایش تخصیص های ماندگاری پزشکان،حمایت مالی از بیماران صعب العلاج و راه اندازی کلینیک MS، افزایش کنترل اسناد ارسالی و وصولی مراکز تابعه دانشگاه از 60% در سال 92 به90%در سال 94، تدوین و رشد اعتبارات لایحه بودجه سال 94 از دیگر مواردی بود که دکتر فتحی به آن اشاره کرد.

دکتر فتحی در خصوص دستاوردمعاونت توسعه مدیریت و منابع در حوزه توسعه سازمان و تحول اداری در سال 94بیان داشت: اصلاح و ارتقاء فرآیند برگزاری دوره های آموزشی کارکنان از طریق الکترونیکی کردن کلیه مراحل از نیازسنجی تا ارزیابی، ارتباط آنلاین سامانه آزمون با سامانه پرسنلی و آموزش کارکنان، ارتقای سخت افزاری سامانه آزمون و اعمال گروه هدف آزمونها بر اساس نیازسنجی، طراحی آزمون های الکترونیکی بر حسب رسته، رشته شغلی و پست سازمانی فراگیر، قابلیت برگزاری آزمونهای الکترونیکی برای کلیه کارکنان تحت پوشش به تعداد بیش از 12000 نفر در 57 واحد سازمانی دانشگاه، راه اندازی و استقرار سامانه طبقه بندی مشاغل، ارتباط سامانه طبقه بندی مشاغل با سامانه های پرسنلی و آموزش کارکنان، حذف هر گونه بایگانی فیزیکی مستندات و گردش کار به صورت 100% الکترونیکی از جمله این دستاوردها بوده است.

وی همچنین به کاهش هزینه و زمان در انجام امور مربوطه و افزایش سرعت در پاسخگویی به مطالبات کارکنان و امکان گزارش گیری و تحلیل جامع و به روز از عملکرد فرآیندهای کاری طبقه بندی مشاغل، راه اندازی و استقرار سامانه طبقه بندی مشاغل، ارتباط سامانه طبقه بندی مشاغل با سامانه های پرسنلی و آموزش کارکنان، حذف هر گونه بایگانی فیزیکی مستندات و گردش کار به صورت 100% الکترونیکی، کاهش هزینه و زمان در انجام امور مربوطه و افزایش سرعت در پاسخگویی به مطالبات کارکنان، امکان گزارش گیری و تحلیل جامع و به روز از عملکرد فرآیندهای کاری طبقه بندی مشاغل، طراحی دوره آموزشی «اصول کار و ایمنی کارکنان خدماتی در ادارات و مراکز بهداشتی درمانی» و اجرای آن در سطح دانشگاه، افزایش دانش و تغییر نگرش کارکنان خدمات ساختمان شماره (1) و (2) ستاد، افزایش مهارت کارکنان خدمات در خصوص بهداشت و نظافت محیط، تهیه کتاب اصول کار و ایمنی کارکنان خدماتی و اقدام جهت چاپ، برگزاری 12 دوره کارگاه آموزشی(بهداشت فردی،کنترل عفونت،سلامت محیط و تغذیه) برای  230  نفر از کارکنان خدماتی نیز به عنوان اهم اقدامات این معاونت اشاره کرد.

دکتر فتحی در ادامه به  اقداماتی نظیر؛ طراحی و استقرار سامانه نقل و انتقال کارکنان، طراحی و استقرار سامانه خدمات الکترونیکی کارکنان، طراحی و استقرار سامانه طرح پزشکان و پیراپزشکان، طراحی و استقرار سامانه صدور احکام بازنشستگی و ایجاد کارتابل کارشناسان و مدیران در نرم افزار جامع سیستم پرسنلی اشاره کرد.

وی در بخشی از این سخنان خود نیز کاهش میزان مرخصی بدون حقوق و خدمت نیمه وقت و تقلیل ساعت کاری به میزان 19 درصدی  اشاره کرد و این امر را نشان از ارتقاء شرایط شغلی و بهبود کیفیت زندگی کاری در دانشگاه دانست.

دکتر فتحی افزایش 64 درصدی اسکن اسناد و مدارک کارکنان را نشان از تحقق بخشیدن به اهداف دولت الکترونیک ذکز کزد و  کاهش تخلفات اداری کارکنان به میزان 35 درصدی را ناشی از افزایش آگاهی مدیران و کارکنان از قوانین و مقررات از طریق آموزش مستمر و نیز بهبود روابط کاری میان مدیران و کارکنان برشمرد.

وی در ادامه با اشاره به اهم اقدامات مدیریت سرمایه انسانی در این معاونت در سال 1394 به برقراری لینک نرم افزار های تخصصی حوزه منابع انسانی با سایر نرم افزار های  فعال در حوزه نیروی انسانی، ارتقاء سیستم جامع کارکنان و اعضای هیات علمی، ارتقاء نرم افزار بایگانی تصویری و برقراری ارتباط این  نرم افزار با اتوماسیون اداری، تکمیل و ارتقاء سامانه کارکنان جهت دسترسی به خدمات الکترونیکی مورد نیاز، تهيه و تكميل خلاصه سوابق خدمتي نيروهاي قراردادي تبصره يك ماده 32 و تهيه و تكميل خلاصه سوابق خدمتي نيروهاي قراردادي تبصره 3 ماده 2 . اشاره کرد.

دکتر فتحی در ادامه  به تبیین گزیده ای از فعالیتهای این معاونت در حوزه رفاهی پرداخت و ارائه تسهیلات بانکی، تسهیلات اقامتی (زیارتی،سیاحتی و گردشگری)، ارائه خدمات (تفریحی، ورزشی و پذیرایی) و خدمات بیمه ای، بازسازی و واگذاری مهدکودک، تسهیلات مختلف بانکهای عامل، ارائه تسهیلات رفاهی نقدی به کارکنان و افزایش تسهیلات رفاهی را از جمله آنها دانست.

وی از فعالیتهای معاونت توسعه مدیریت و منابع در حوزه فنی و طرحهای عمرانی در سال 1394نیز به پروژه ها و اقدامات مدیریت فنی و نظارت بر طرحهای عمرانی، بهسازی و توسعه مراکز بهداشتی، بهسازی و توسعه فضاهای کمک آموزشی، بهسازی و توسعه مراکز درمانی، بهسازی و توسعه مراکز اداری، طراحی نقشه های معماری- سازه – تاسیسات برقی و مکانیکی پروژه ها، تهیه مشخصات فنی و اسناد و مدارک مناقصات، تهیه و تنظیم قراردادهای پیمانکاری و مهندسین مشاوره و نظارت بر نگهداشت منابع فیزیکی، راه اندازی بیمارستان شهدای پاکدشت ،گسترش  و بهسازی بخش های ویژه در بیمارستانهای دانشگاه و ... اشاره کرد.

بنا به گفته دکتر فتحی پروژه های در دست اقدام در سال 1394 نیز ادامه ساخت بیمارستان جایگزین شهدای تجریش، پیگیری احداث بیمارستان جایگزین کودکان مفید، افزایش 500 تخت در بیمارستان امام حسین (ع)، پیگیری طرح تجمیع ساختمانهای ستاد دانشگاه، طرح تجمیع دانشکده ها، ساخت خوابگاه دانشجویی اوین، احداث آشپزخانه مرکزی دانشگاه در خوابگاه الزهرا(س) و ... است که توضیحات مفصلی در خصوص این موارد ارائه شد.

همچنین در این مراسم تکمیل طرح تجمیع دبیرخانه های ستاد دانشگاه و ادغام دبیرخانه ها در دبیرخانه مرکزی،افزایش بهره وری نیروی انسانی شاغل در دبیرخانه ستاد، افزایش سرانه فضای فیزیکی ناشی از حذف دبیرخانه های واحدها و تسهیل در پیگیری نامه ها و تکریم ارباب رجوع، خرید خودرو ( آمبولانس ، سواری  و وانت )، برگزاری کلیه مراسمات ، همایشها و آزمونها، برگزاری آزمون بورد تخصصی و فوق تخصصی پزشکی و  برگزاری آزمون بورد تخصصی و فوق تخصصی دندانپزشکی از دیگر مواردی بودکه دکتر فتحی بعنوان عملکرد معاونت توسعه مدیریت و منابع در حوزه خدمات پشتیبانی در سال 1394 به آنها اشاره کرد.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه همچنین از تصویب نهایی تشکیلات جدید دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در پایان سال 94 خبر داد و اعلام کرد: با تلاش های یکساله این معاونت بالاخره تشکیلات قدیمی دانشگاه بعد از حدود دو دهه در سال 95 تغییر می کند.

  • گروه خبری : اخبار معاونت
  • کد خبر : 30202
کلید واژه
تنظیمات قالب