×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1399/02/28 - 18:18
  • بازدید : 661
  • تعداد بازدید : 91
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

برگزاری اولین جلسه کمیته بهره وری دانشگاه در سال 99 با حضور کارشناسان واحد مدیریت بهره‌وری بیمارستان ها

اولین جلسه کمیته بهره وری دانشگاه در سال 99 با حضور حضور حضور کارشناسان واحد مدیریت بهره‌وری بیمارستان ها در سالن آمفی تاتر ابن سینا دانشکده پزشکی برگزار شد.

 

 

برگزاری اولین جلسه کمیته بهره وری دانشگاه در سال 99 با حضور کارشناسان واحد مدیریت بهره‌وری بیمارستان‌ها

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه عصر امروز بیست و نهم اردیبهشت 99 اولین جلسه کمیته بهره وری دانشگاه در سال 99 با حضور دکتر خدادوست معاون توسعه مدیریت و منابع، دکتر غلامزاده مشاور اجرایی، اعضای کمیته بهره وری ستاد و کارشناسان واحد کمیته بهره وری بیمارستان ها در سالن آمفی تئاتر ابن سینا دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد.  

در ابتدای جلسه دکتر خدادوست ضمن بیان قبولی طاعات و عبادات و بهره مندی از توفیقات این ماه مبارک و دعای خیر برای همه مردم در راستای شکست بیماری منحوس کرونا و عرض خداقوت و قدردانی به همه همکاران بخصوص همکاران بیمارستانی که در خط اول مبارزه با بیماری کرونا فعالیت دارند افزود: خوشبختانه با رهنود های دکتر زالی ستاد فرماندهی عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلان‌شهر تهران در این مبارزه خوش درخشیدید.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه وجه تمایز دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نسبت به بقیه دانشگاه ها را وجود سامانه مدیریت هوشمند بیمارستانی دانست و سیاست های کلی در حوزه مدیریت بهره وری دانشگاه در سال 99 را در این جلسه بیان نمود.

وی با اشاره به اهمیت ثبت دقیق، و به موقع اطلاعات در این سامانه در راستای افزایش درآمد، صرفه جویی و ظرفیت های بلا استفاده ای که از دیده پنهان بود و اکنون آشکار شده می توان استفاده نمود و همچنین هدف اصلی را ارایه خدمات مطلوبتردر راستای جلب رضایت مردم و بیماران عنوان کرد و افزود: این مهم زمانی میسر خواهد بود که اطلاعات بیمارستان ها بصورت منسجم و یکپارچه در اختیار قرار گرفته شود و با شناسایی دقیق ظرفیت های دانشگاه و با اشترک گذاری آن ها می توان در راستای خدمت رسانی مطلوب‌تر به مردم عزیز استفاده نمود.

دکتر خدادوست هدف اصلی تشکیل کمیته بهره وری دانشگاه را خدمت رسانی مطلوب به مردم، افزایش رضایتمندی با استفاده از فضا های موجود در بیمارستان ها دانست و افزود: پس از بحران بیماری کرونا جایگاه کمیته بهره وری دانشگاه ملموس تر شده و در مدیریت این بحران دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از حداکثر ظرفیت خود برای کنترل این بیماری استفاده نموده است.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه افزود: بیمارستان های درگیر بیماری کرونا با افت پنجاه تا هشتاد درصدی درآمد مواجه شده اند و با در نظر گرفتن افزایش حقوقی که پایان سال 98  در حکم پرسنلی اعمال شد و هزینه های جاری از قبیل تاسیسات، نگهداری، تغذیه، ایاب و ذهاب و غیره که وجود دارد دانشگاه در شرایط بحران مالی قرار گرفته است، همه ما برای ادامه حیات دانشگاه ناچاریم در راستای افزایش درآمد تلاش مضاعف داشته باشیم و خدمت رسانی را افزایش دهیم و هیج خدمتی را لغو نکنیم چون تنها مسیر پیش روی دانشگاه کوشش همگانی در راستای مشتری مداری و جذب بیمار است.

وی ادامه داد: ما از شما کارشناسان مدیریت بهره وری بیمارستانها تقاضاداریم این نگاه را در بیمارستان ها ایجاد کنید و به تمامی سطوح مدیریتی، پرستاری، مامایی، خدماتی و اداری انتقال دهید، همه باید به این باور برسند که باید دست در دست هم دهیم در جذب بیمار بیشتر و با خدمات بهتر و مطلوبتر تلاش کنیم و از ظرفیت های خالی بیمارستان ها بیشتر استفاده کنیم و با همفکری و تشکیل اتاق فکر بیمارستان از فضاهای موجود در بیمارستان هادرآمد های غیر عملیاتی را نیز افزایش دهیم.

دکتر خدادوست با اشاره از استفاده از ظرفیت خیرین و رویکرد آنان به حوزه سلامت و جذب آن‌ها، فعال نمودن سیستم مددکاری با حضور یک رابط خیرین در بیمارستان ها تاکید کرد.

دکتر غلامزاده مشاور اجرایی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه ضمن تشکر از زحماتی که در سال های اخیر برای سامانه HIM انجام شده و ساعت های زیادی که روی این سامانه کار شده است افزود: عملکرد سامانه در صرفه جویی هزینه ها و افزایش درامد تاثیر بسزایی داشته است.

وی با اشاره به برخی اعداد و ارقام ، افزود: براساس آمار و ارقام می‌بینیم که کمیته بهره وری دانشگاه در دو سال اخیر در ارتقاء کیفیت، کاهش هزینه ، کاهش کسورات بیمه ایی و افزایش درآمد بسیار موثر بوده است. در این راستا کارشناسان می توانند با هم اندیشی و ارایه راهکارهای عملیاتی و کاربردی در قالب یک پکیج پیشنهادی به کمیته بهره وری بیمارستان در خصوص برنامه های عملیاتی مرتبط با افزایش بهره وری پیشنهادات موثری را ارایه نمایند.

سپس دکتر غلامزاده در خصوص برنامه های معاونت توسعه مدیریت و منابع، خانم دکتر ملاجعفری در خصوص برنامه های معاونت درمان و خانم دکتر مرادی در خصوص برنامه های معاونت غذا و دارو در سال 1399 مطالبی را ارایه نمودند.

 

 

 

  • گروه خبری : اخبار معاونت
  • کد خبر : 92227
کلید واژه

نظرات

0 تعداد نظرات

نظر

تنظیمات قالب