×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1399/02/10 - 18:11
  • بازدید : 606
  • تعداد بازدید : 90
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

برگزاری هفدهمین جلسه شورای مدیران معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه

.

 

برگزاری هفدهمین جلسه شورای مدیران معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، هفدهمین جلسه شورای مدیران این معاونت امروز دهم اردیبهشت ماه با حضور دکتر خدادوست معاون توسعه مدیریت و منابع، دکتر ماهر مشاور رئیس دانشگاه در امور سرمایه گذاری و مشارکت های اقتصادی، دکتر غلامزاده مشاور اجرایی و مدیران این معاونت در سالن جلسات دکتر مرندیان ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد.

در ابتدای جلسه مهندس اعتمادی مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه ضمن بیان ثبت شرکت دانش بنیان و تولید نرم افزار و فروش آن ها افزود: استفاده سرور و جایگزینی آن با کیس کامپیوتر و یکپارچه سازی سامانه ها بستر را برای دورکاری فراهم کرده است و ITدانشگاه در راستای عملیاتی کردن این بستر اعلام آمادگی می نماید.

  دکتر ماهر مشاور رئیس دانشگاه در امور سرمایه گذاری و مشارکت های اقتصادی با اشاره به فضاهای ورزشی، داروخانه، کتابفروشی، تابلوهای بیلبوردی دانشگاه، تبدیل برخی مکان های دانشگاه به تجاری یا آموزشی و اجاره آنها افزود: با شناسایی جامع و کامل از فضا های دانشگاه میتوانیم درآمدهای غیر عملیاتی دانشگاه را افزایش دهیم.

در ادامه دکتر فرحبخش مدیر توسعه سرمایه انسانی دانشگاه در راستای صرفه جوی در حوزه نیروی انسانی افزود: جهت تامین امنیت شغلی کارکنان باید جذب نیرو به حداقل برسد و استفاده از نیروهای موجود در دستورکار قرارگیرد و در جلسه ای با روسای بیمارستان ها اخلاقمداری پرسنل، ارایه و افزایش میزان خدمات تاکید گردد و همچنین از بسته شدن سامانه نقل و انتقالات در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خبر داد.

پروانی مدیر خدمات پشتیبانی دانشگاه با اشاره به اینکه تقریبا 75 درصد گردش مالی دانشگاه در حوزه معاونت درمان است افزود: هزینه خرید و نگهداری تجیزات زیاد است باید در دانشگاه کمیته خرید تجهیزات منسجم داشته باشیم.

وی ادامه داد: در راستای صرفه جویی و درآمدزایی می توان با برون سپاری، اجاره به جای خرید، تولید مواد ضدعفونی کننده، محدود کردن خدمات بدون بازده می توان گام های بزرگی برداشت.

دکتر دولتیاری رئیس دبیرخانه هیئت امنای دانشگاه یکی از هزینه های بزرگ سازمان را نیروی انسانی برشمرد و افزود: بازنگری چارت تشکیلات و حذف ساختارهای ناکارآمد و راهکارهایی برای بازنشسته شدن زودتر از موعد کارکنان و همچنین در خصوص الکترونیی کردن کارها، استفاده بیشتر از اسپانسرها، فعال نمودن خیرین، اخذ مطالبات سازمانی مثل بیمه ها در جهت منافع سازمانی مطالبی ارایه نمود.

 سپس مهندس میرابی مدیر توسعه منابع فیزیکی و امور عمرانی دانشگاه راستای صرفه جویی در دانشگاه تصریح نمود: پروژه های غیر ضروری و هر گونه تغییرات داخلی ساختمان های دانشگاه با توجه به شرایط موجود حذف گردد.

مهندس امامی زاده مدیر توسعه سازمان و تحول اداری در این جلسه پیشنهاداتی در خصوص استفاده از اسپانسرها، خصوصی سازی ، ساخت پارکینگ و رستوران، فعالیت کلینیک دندانپزشکی در بازه زمانی بیشتر، گروه مارکتینگ و توسعه بخش های vip  مراکز درمانی ارایه نمود.

نیکبخت مدیر حقوقی دانشگاه مطالبی در خصوص اموال غیر منقول دانشگاه، تجاری سازی املاک، بهینه سازی و انعقاد تفاهم نامه با شهرداری ارایه نمود.

سعیدی مدیر مالی دانشگاه با اشاره به قیمت تمام شده واحد های واگذاری به پیمانکاران و انضباط مالی تصریح نمود: با انعقاد تفاهم نامه و فعال سازی واحدهای درآمدزای دانشگاه و میزان اضافه کار پرسنل می توان در راستای صرفه جویی و افزایش درآمد برای دانشگاه گام هایی برداشت.

حیدرنسب مدیر برنامه ریزی، بودجه و پایش عملکرد دانشگاه در این جلسه گفت: باید پیشنهادات مورد بررسی قرار گیرد و چالش ها مشخص شود و با توجه به کاهش میزان بیماران کرونایی هرچه سریعتر بیمارستان ها از وضعیت فقط پذیرش بیماران کرونا خارج شود و سایر خدمات نیز ارایه گردد.

در ادامه دکتر غلامزاده مشاور اجرایی این معاونت با اشاره به راه های افزایش درآمد در مراکز درمانی بزرگ دنیا، به تلفیق بیمارستان با محیط های های تجاری، مارکتینگ های بیمارستانی، ساماندهی خیرین سلامت در دانشگاه اشاره کرد.

وی ادامه داد: با تشکیل اتاق فکر اقتصادی و اخذ مجوز های هیئت امنا، با ساماندهی خیرین و هزینه کردن به بهترین شکل ممکن مارکتینگ در بیمارستان ها را در اولویت کار خود داشته باشیم و همچنین فرهنگ صرف جویی در بین مدیران و کارکنان نهادینه شود.

در پایان دکتر خدادوست معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه ضمن جمع بندی موارد مطرح شده و ارایه راهکارهایی در خصوص درآمدزایی و صرفه جویی در دانشگاه و با اشاره به شکل گیری کمیته ای در این خصوص و تامین اعتبار و استفاده از ظرفیت ها و اسپانسر ها افزود:  با ارایه راهکار های عملیاتی و با برگزاری همایش یکروزه بررسی چالش ها و بررسی مشکلات می توانیم در راستای ارتقای دانشگاه در حوزه معاونت توسعه مدیریت و منابع گام ها بزرگی برداریم.

لازم به ذکر است: برنامه های آتی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در این جلسه تبیین شد.

 

  • گروه خبری : اخبار معاونت
  • کد خبر : 91712
کلید واژه

نظرات

0 تعداد نظرات

نظر

تنظیمات قالب