×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1395/02/05 - 14:55
  • بازدید : 2113
  • تعداد بازدید : 59
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه
روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع:

گزارشی از روند پیشرفت پروژه بیمارستان جایگزین شهدای تجریش

دکتر فتحی: عملیات عمرانی پروژه سال 1396 خاتمه می یابد/ پیشرفت فیزیکی پروژه هم اکنون به حدود 17 درصد رسیده است

دکتر فتحی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه ضمن تشریح روند پیشرفت فیزیکی پروژه بیمارستان جدید شهدای تجریش  اعلام کرد: پیش بینی می شود که عملیات اجرایی پروژه در سال 1396 به پایان برسد.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه درخصوص روند پیشرفت این پروژه از آغاز تاکنون گفت: اجرای پروژه بیمارستان جدید شهدای تجریش در سال 1388 مصوب شد و متعاقب آن عملیات طراحی و محاسبات و سایر اقدامات لازم به منظور اجرایی شدن آن انجام پذیرفت و در سال 1390 عملیات اجرایی پروژه از طریق وزارت راه و شهرسازی شروع و در مقطعی عملیات اجرایی بخشی از اسکلت بلوک های Bو Cپروژه از طریق خیر به انجام رسید.

در سال 1394 موافقت نامه اجرای عملیات از وزارت راه و شهرسازی به نام دانشگاه تغییر یافت و متعاقبا اجرای عملیات پروژه به قرارگاه خاتم الانبیاء (ص) واگذار و 27 مردادماه سال 94 نیز کارگاه برای شروع فرآیند اجرایی تحویل داده شد. در مقطع واگذاری پروژه به قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء(ص) پیشرفت فیزیکی پروژه حدود 5 درصد بوده است و هم اکنون با گذشت حدود هشت ماه از واگذاری پیشرفت فیزیکی پروژه به حدود 17 درصد رسیده است.

دکتر فتحی با اشاره به هماهنگی و همکاری حوزه های مختلف دانشگاه، مشاور و پیمانکار پروژه افزود: نقشه های اجرایی، برآورد اجرای عملیات، مشخصات فنی و قراردادهای پیمانکار و خدمات مشاوره این پروژه، آماده و مبادله شده و در حال حاضر پروژه مذکور در حال اجرای مراحل مختلف عملیات در کارگاه و کارخانه اسکلت فلزی است.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا پیشرفت کار مورد رضایت دانشگاه است یا خیر گفت: با توجه به مدت زمان تعیین شده تمام سعی این است که پروژه در کوتاه ترین زمان ممکن به اتمام رسیده و آماده تجهیز و بهره برداری شود. البته به نظر می رسد با توجه به آماده شدن و ابلاغ قرارداد اجرای عملیات و تکمیل نقشه های اجرایی پروژه، روال اجرایی عملیات که تاکنون وجود داشته با سرعت و روانی بیشتری انجام پذیرد.

 دکتر محمد فتحی با اشاره به پیش بینی ها و برنامه ریزی های صورت گرفته اظهار داشت: بر اساس پیش بینی های صورت گرفته عملیات اجرایی پروژه در سال 1396 به پایان خواهد رسید و متعاقب آن عملیات تجهیز پروژه آغاز می شود.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در ادامه به تبیین فازهای اجرایی پروژه و اقدامات صورت گرفته پرداخت و افزود: پروژه بیمارستان جدید شهدای تجریش در 4 بلوک درمانی (A-B-C-D) و بلوک Eکه موتورخانه و تاسیسات در آن قرار دارد تعریف شده است. زیر بنای کلی پروژه حدود 60000 مترمربع و تعداد اسمی تخت­های آن 579 و تعداد کل تخت­های آن حدود 750 تخت است.

به گفته دکتر فتحی بلوک Aدارای هفت طبقه است و عملیات اسکلت فلزی و اجرای قالب بندی و بتن ریزی سقف ها غیر از قسمت الحاقی غربی آن به پایان رسیده و عملیات سفت کاری و تیغه چینی آن نیز در حال انجام است.

بلوک Bنیز در 13 سیزده طبقه طراحی شده که عملیات قالب بندی، آرماتوربندی و بتن ریزی سقف اولین زیرزمین، نصب صفحه ستون ها و دیوار حائل دور بلوک آن به پایان رسیده و عملیات ساخت اسکلت فلزی در کارخانه برای دو طبقه انجام شده و برای نصب به محل پروژه حمل شده است.

بلوک درمانی  Cنیز با 13 طبقه؛ در حال حاضر عملیات قالب بندی، آرماتوربندی و بتن ریزی ستون ها، سقف اولین زیرزمین و نصب صفحه ستون ها بر روی سقف به پایان رسیده و عملیات  قالب بندی و آرماتور بندی نیم طبقه در حال اجرا می باشد.

همچنین بلوک Dدارای 13 طبقه است که عملیات قالب بندی، آرماتور بندی و بتن ریزی فونداسیون، ساخت و نصب اسکلت فلزی دو طبقه اول آن به پایان رسیده و ساخت اسکلت فلزی سایر طبقات در کارخانه نیز درحال انجام است و بلوکE نیز در  سه طبقه طراحی شده است.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در خاتمه سخنان خود خاطرنشان کرد: با توجه به پراکندگی و فرسودگی ساختمان­های فعلی بیمارستان شهدای تجریش، راه اندازی و بهره برداری این پروژه با تاکید مقام عالی وزارت بهداشت و ریاست دانشگاه جزو اولویت­های اصلی دانشگاه قرار دارد و با به اتمام رسیدن پروژه مذکور بسیاری از هزینه های بهسازی و ترمیم بخشهای قدیمی این بیمارستان حذف خواهد شد و در این صورت بیمارستان جدید شهدای تجریش در آینده به عنوان یک بیمارستان مقاوم و در شان و شایسته مردم به ارایه خدمت خواهد پرداخت.

  • گروه خبری : اخبار معاونت
  • کد خبر : 30887
کلید واژه
تنظیمات قالب