دکتر ایمان وکیل زاده تاکید کرد:
اهمیت شاخص سرمایه انسانی در جشنواره انضباط مالی
به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه و به نقل از روابط عممی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی دکتر ایمان وکیلزاده در سومین جشنواره انضباط مالی و اقتصاد مقاومتی گزارشی ازروند برگزاری دورهای گذشته جشنواره انضباط مالی و اقتصاد مقاومتی ارایه داد و گفت: در تمامی ادوار این جشنواره ارزیابیها با توجه نیازهای حوزه بهداشت و درمان، ارشادات دستگاههای نظارتی در دستور کار بوده است.
مدیر برنامهریزی، بودجه و پایش عملکرد دانشگاه و دبیر اجرایی سومین جشنواره انضباط مالی و اقتصاد مقاومتی ادامه داد: این جشنواره در سال اول برگزاری با 38 شاخص آغار به کار کرد و با افتخار در سومین دوره به 62 شاخص ارتقا یافته است.
مدیر برنامهریزی، بودجه و پایش عملکرد دانشگاه با بیان اینکه پایش عملکرد و ارزشیابی از مهمترین اهداف جشنواره انضباط مالی است گفت: پایش احکام، نظارت بر نحوه تامین تجهیزات، تدارکات و پشتیبانی، بررسی عملکرد در حوزه سرمایه نیروی انسانی، فناوری اطلاعات، مباحث مربوط به تملک سرمایهای و اقدامات مالی و بودجهای از اهم فعالیتهای کمیتههای فعال در حوزه بررسی شفافیت و انضباط مالی است.
وی با تاکید بر اینکه یکی از سیاستهای اقتصاد مقاومتی تاکید بر استفاده از ظرفیتهای فراسازمانی و غیردولتی است اضافه کرد: دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با رشد 9 برابری یکی از دستگاههای پیشرو در این حوزه است.
دکتر ایمان وکیلزاده اهمیت شاخص سرمایه انسانی در جشنواره انضباط مالی را مورد توجه قرار داد و گفت: چنانچه شاخصها بهروزرسانی شود نتایج مطلوبتری کسب خواهیم کرد ضمن اینکه نمودارها و بررسیها حاکی از رشد مناسب دانشگاه در حوزههای مختلف است.
وی در خاتمه سخنان خود از حمایتهای مسئولان دانشگاه برای پیشبرد اهداف و ارتقای سطح دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی قدردانی کرد.
لازم به ذکر است سومین دوره از جشنواره انضباط مالی و اقتصاد مقاومتی در روز چهارشنبه 27 دی ماه سال جاری با حضور دکتر رضا عوضپور رییس امور سلامت و رفاه اجتماعی سازمان برنامه و بودجه کشور، کیومرث داودی معاون فنی و حسابرسی امور عمومی و اجتماعی دیوان محاسبات کشور، دکتر علیرضا زالی رئیس دانشگاه، دکتر محمود خدادوست معاون توسعه مدیریت و منابع و جمعی از مسئولین برگزار شد.
نظر