روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع:
دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی پیشرو در اجرای برنامه های حسابداری تعهدی
دانشگاه شهید بهشتی بعنوان پیشرو در اجرای برنامه های حسابداری تعهدی میزبان بیست و چهارمین همایش معاونین توسعه و مدیریت منابع دانشگاه ها و دانشکده های پزشکی کشور بود.
این همایش در روزهای چهاردهم و پانزدهم اسفند ماه 1392 با حضور معاونت توسعه وزارت بهداشت و معاونت های توسعه دانشگاهها و دانشکده های سراسر کشور در مجتمع سپید به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افتتاح شد.
در ابتدای همایش دکتر آقاجانی معاونت درمان وزارت بهداشت به مشکلات درمانی موجود در کشور پرداخت و در ادامه به اهداف و برنامه های اصلی وزارت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در راستای کاهش هزینه های پرداختی از سوی بیماران، ارتقاء کیفیت درمان اعم از مراقبت های پزشکی و پرستاری و دسترسی عادلانه عموم مردم به خدمات دولتی اشاره نمود و گفت: انجام این مهم بدون کمک و همکاری معاونین توسعه دانشگاه میسر نخواهد شد.
وی افزود: برنامه ریزی هایی در جهت کاهش بدهی های سازمانهای بیمه گر به مراکز و بیمارستانها انجام شده که در دست اقدام است.
در ادامه همایش مشکلات موجود دانشگاهها و بخصوص دانشکده های تازه مستقل یافته به سمع و نظر معاونین درمان و توسعه وزارت بهداشت رسید و پیشنهادهایی به منظور اجرای بهینه اهداف ارائه شد که از جمله اینکه از معاونت های دانشگاه ها و دانشکده ها بخصوص معاونت های درمان، آموزشی و پژوهشی خواستار همکاری هایی همسو با معاونت توسعه جهت پیشبرد این اهداف شد.
در ادامه نرم افزار حسابدارای تعهدی جهت آشنایی معاونین جدید نمایش داده شده و داشبورد اطلاعاتی موجود و امکانات پیش بینی شده ارتقاء نرم افزار، که در حال حاضر در دانشگاه شهید بهشتی بصورت آزمایشی در حال انجام است توضیح داده شد و همچنین درخصوص نرم افزار سام وب دیگر نرم افزاری که در معاونت توسعه وزارت بهداشت در حال اجرا است به نمایش در آمد.
در خاتمه کارگروههایی جهت بررسی و مقایسه این دو نرم افزار و تسهیلاتی که این نرم افزارها در اختیار معاونت های دانشگاه جهت رسیدگی به مسائل موجود قرار میدهند، تشکیل شد و معاونین شرکت کننده در کارگروه از نقطه نظرات دکتر حیدریان مقدم معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی جهت رسیدگی به مسائل و مشکلاتی که دانشگاهها با آن روبرو هستند استفاده نمودند.
همچنین کارگروهی در خصوص راهکارهای پیشنهادی جهت چگونگی اجرای برنامه های پیشنهادی معاونت درمان وزارت بهداشت تشکیل شد و در مورد مشکلات احتمالی که در صورت بررسی های همه جانبه در راه اجرای این برنامه بوجود خواهد آمد بحث و گفتگو شد.