×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1400/04/07 - 12:23
  • بازدید : 72
  • تعداد بازدید : 72
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه

دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی میزبان نخستین جشنواره انضباط مالی و اقتصاد مقاومتی

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه از برگزاری نخستین جشنواره انضباط مالی و اقتصاد مقاومتی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی خبرداد و گفت: این جشنواره با معرفی برترین ها در پنج محور مختلف، ۲۱ تیرماه ۱۴۰۰ برگزار می شود.

دکتر محمود خدادوست در گفت و گو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به این که نخستین جشنواره انضباطی مالی و اقتصاد مقاومتی با همت معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه برگزار می شود اظهار کرد: با برنامه ریزی های صورت گرفته مقرر شد جشنواره مذکور در سه حوزه بهداشت، درمان و آموزش، تیرماه ۱۴۰۰ برگزار شود.

 

 

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه افزود: جشنواره انضباطی مالی و اقتصاد مقاومتی در پنج  محور مالی، بودجه، سرمایه انسانی، امورپشتیبانی و خیرین سلامت اجرا خواهد شد.

 

وی گفت: بیش از ۳۰ مرکز تابعه دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، شامل ۱۷ بیمارستان، ۱۰ شبکه بهداشتی و ۱۲ دانشکده توسط کارشناسان و داوران جشنواره مورد پایش و بررسی  قرار گرفته اند.

 

دکتر خدادوست عدم وحدت رویه در فرآیندهای های اداری، مالی و اجرایی واحدها، برداشت های متفاوت از قوانین، آیین نامه ها در اجرائیات و ضرورت ایجاد نظم و انضباط در سیستم های تدارکاتی و انبارها از مهم ترین عوامل شکل گیری این جشنواره دانست.

 

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه اظهار امیدواری کرد که بتوانیم با پایش های صورت گرفته نسبت به تبیین فرهنگ صرفه جویی در منابع و ایجاد منابع پایدار با هدف خوداتکایی واحدها اهتمام ورزیم.

 

وی ادامه داد: جشنواره انضباطی مالی و اقتصاد مقاومتی با هدف تامین رشد پویا و بهبود شاخص های اقتصادی و درراستای دستیابی به سند چشم انداز بیست ساله و سیاست های اقتصاد مقاومتی با رویکردی انعطاف پذیر، فرصت ساز، مولد و پیشرو توسط مقام معظم رهبری ابلاغ شد ه است.

 

به گفته دکتر خدادوست استفاده از سیاستهای کلان این برنامه به عنوان محور شاخص های جشنواره انضباط مالی و اقتصاد مقاومتی قرار گرفت.

 

تاکید بر اصلاح و تقویت همه جانبه نظام مالی با هدف پاسخگویی و ایجاد ثبات و اقتصاد ملی به عنوان مهمترین سیاست این برنامه مبنای تاکید این جشنواره بود که معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه به آن اشاره کرد.

 

وی گفت: صرفه جویی در هزینه های عمومی کشور با تاکید بر تحول اساسی در ساختارها و اصلاح فرآیندهای مالی و اداری و حذف هزینه های زائد و فرآیندهای موازی از دیگر سیاست های این برنامه و مورد تاکید اهداف اساسی جشنواره است.

 

رئیس نخستین جشنواره انضباط مالی و اقتصاد مقاومتی افزود: در اختتامیه این جشنواره که با حضور اعضای هیأت رئیسه دانشگاه برگزار می شود، از ۹ واحد برگزیده و ۲۸ نفر از روسا و مدیران مراکز این واحدها تقدیر می شود.

 

بررسی عملکرد حوزه های مختلف دانشگاه با بهره گیری از نرم افزار اختصاصی پایش عملکرد 

 

دکتر ایمان وکیل زاده مدیربرنامه ریزی بودجه و پایش عملکرد دانشگاه نیز با اشاره به برگزاری جشنواره انضباط مالی و اقتصاد مقاومتی اظهار کرد: این جشنواره با تمرکز بر بررسی و برنامه ریزی فعالیت های پایش عملکرد درحوزه های مالی و بودجه برگزار خواهد شد.

 

وی ازبرگزاری جشنواره انضباط مالی و اقتصاد مقاومتی در تیرماه سالجاری خبر داد و افزود: مبنای اصلی برگزاری این جشنواره پایش عملکرد است.

 

مدیربرنامه ریزی بودجه و پایش عملکرد دانشگاه با اشاره به محورهای اصلی جشنواره انضباط مالی و اقتصاد مقاومتی توضیح داد: در این جشنواره عملکرد حوزه های امورپشتیبانی، سرمایه انسانی، خیرین سلامت، بودجه و مالی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با شاخص های طراحی شده مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

 

دکتر وکیل زاده گفت: طرح اولیه این جشنواره با حمایت های هیئت رییسه دانشگاه کلید خورد و بر اساس آن این طرح با تایید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به مرحله اجرا درآمد.

 

وی با اشاره به نحوه انتخاب شاخص های جشنواره انضباط مالی و اقتصاد مقاومتی تاکید کرد: از بین ۵۰ شاخص اولیه توسط کمیته فنی و تخصصی که در این جشنواره طراحی شد، حدود ۳۰ شاخص در محورهای پنج گانه طراحی شده است.

 

دکتر وکیل زاده با بیان این که تیم ارزیابی و پایش شاخص های این جشنواره  متشکل از اعضای مالی، بودجه و پشتیبانی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی است خاطرنشان کرد: این تیم ها به واحد های تابعه دانشگاه اعزام و عملکرد واحدهای مذکور را مورد ارزیابی قرار دادند.

 

مدیربرنامه ریزی بودجه و پایش عملکرد دانشگاه در ادامه فرآیند اجرای این جشنواره را تشریح و عنوان کرد: حوزه های امور پشتیبانی، خیرین سلامت و سرمایه انسانی به صورت درون واحدی و در ادامه حوزه های مالی و بودجه نیز بر اساس سامانه های متمرکز دانشگاه همچون سامانه HIM، آذرخش و نظام نوین مالی و همچنین تفاهم نامه های بودجه ای سال ۹۹ واحدههای دانشگاه مورد ارزیابی و پایش قرار می دهند.

 

وی  یکی از برجسته ترین نقاط قوت این جشنواره با نمونه های مشابه را ورود به کلیه فرآیندهای جشنواره معاونت توسعه و تعریف نرم افزار اختصاصی برای پایش عملکرد ذکر کرد.

 

به گفته دکتر وکیل زاده این نرم افزار حوزه های اختصاصی و گروههای هدف جشنواره  را مورد ارزیابی و رتبه بندی قرار خواهد داد.

 

وی تاکید کرد: بر اساس داده های نرم افزاری مشخص می شود، واحدهای دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در چه شاخص، حوزه و محوری  بهترین هستند.

 

مدیربرنامه ریزی بودجه و پایش عملکرد دانشگاه عنوان کرد: بر اساس نقشه راه، برترین شاخص های عملکردی و برگزیدگان جشنواره در حوزه های درمان، بهداشت و آموزش دانشگاه معرفی خواهند شد.

 

وی از طراحی سایر شاخص های برگزیدگان جشنواره انضباط مالی و اقتصاد مقاومتی خبر داد و توضیح داد: با توجه به اهمیت شاخص های بودجه  مالی نیز در هر حوزه  ای برگزیدگان به صورت مجزا معرفی و در ادامه  برترین عملکردها در بخش های خیرین سلامت، سرمایه انسانی و امورپشتیبانی معرفی می شوند.

 

دکتر وکیل زاده با بیان این که برگزیدگان این جشنواره در پنج محور مختلف معرفی و مورد تقدیر قرار خواهند گرفت گفت: تعریف و استخراج شاخص های مستقل در بودجه ومالی، سرمایه انسانی، امورپشتیبانی و خیرین سلامت با کمک تیم های کارشناسی و متخصصان هر حوزه در کمیته فنی و تخصصی طراحی شده است.

  

استفاده حداکثری از داده های سامانه مدیریت هوشمند بیمارستانی در راستای استخراج و پایش عملکرد برترین ها در این جشنواره بخش دیگری از صحبت های مدیربرنامه ریزی بودجه و پایش عملکرد دانشگاه را به خود اختصاص داد. وی ادامه داد: نرم افزارتعریف شده اختصاصی در این جشنواره پایش عملکرد را به طور مستقل با بهره گیری از داده های سامانه مدیریت هوشمند بیمارستانی (HIM)  و به صورت خودکار در حوزه درمان بررسی خواهد کرد.

 

  • گروه خبری : اخبار معاونت
  • کد خبر : 105836
کلید واژه
تنظیمات قالب