×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1404/09/12 - 12:40
  • بازدید : 74
  • تعداد بازدید : 67
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
بازدید معاون توسعه از رستوران مرکزی

دستور تسریع عملیات بازسازی کامل و با کیفیت با رعایت استانداردها

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه دکتر سیف‌اله مرادی، معاون توسعه مدیریت و منابع، با حضور در محل پروژه از روند پیشرفت بازسازی رستوران مرکزی دانشگاه بازدید کرد.

این بازدید با هدف بررسی میدانی، ارزیابی میزان پیشرفت کار و تسریع در تکمیل زیرساخت‌های مورد نیاز دانشجویان انجام گرفت.

در جریان این بازدید، امیر کریم‌خانی با ارائه گزارشی دقیق از روند اجرایی پروژه، تأکید کرد: با توجه به حساسیت موضوع و نیاز فوری دانشجویان، عملیات بازسازی در اولویت قرار گرفته است. هرچند پس از بازدیدهای کارشناسی پیش‌بینی می‌شد اجرای این پروژه حدود یک ماه به طول بیانجامد، اما با تأکید و تدبیر معاونت محترم توسعه و کار جهادی و شبانه روزی همکاران مدیریت امور پشتیبانی زمان انجام کار به ۱۰ روز تا نهایتاً دو هفته کاهش یافته است.وی با اشاره به تلاش گسترده تیم‌های اجرایی افزود: کارگران و دست‌اندرکاران در سه شیفت کاری فشرده از ساعت ۸ صبح تا ۲ بامداد تحت نظارت مستمر حوزه مدیریت امور پشتیبانی در حال فعالیت هستند.

در بخش دیگری از این بازدید، دکتر مرادی با قدردانی از تلاش‌های مستمر مدیریت امور پشتیبانی اظهار داشت: از زحمات ارزنده تیم همیشه همراه مدیریت امور پشتیبانی که با تلاش شبانه‌روزی و برنامه‌ریزی دقیق زمینه پیشرفت سریع این پروژه را فراهم کرده‌اند، صمیمانه تشکر و قدردانی می‌شود. وی در بخش دیگری تصریح کرد: مدیریت امور پشتیبانی تمام تلاش خود را به کارگیرد تا این بازسازی کامل، جامع و با کیفیت و مطابق با استانداردهای روز انجام شود.

در پایان، معاون توسعه بر ضرورت رعایت استانداردهای اجرایی، شتاب‌بخشی به تکمیل پروژه و آماده‌سازی هرچه سریع‌تر رستوران مرکزی برای بهره‌برداری تأکید کرد.

بر اساس این گزارش، تاکنون ۶۰ درصد عملیات بازسازی با موفقیت به انجام رسیده و روند کار با سرعت و دقتی قابل توجه ادامه دارد.

  • گروه خبری : اخبار معاونت
  • کد خبر : 164751
کلید واژه

تصویر

نظرات

0 تعداد نظرات

نظر

تنظیمات قالب