دکتر زهره قمیان:
مدل های جهانی با توجه به فرهنگ ایرانی تغییر می کنند
به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه جلسه پنل خبرگان برای طرح تحقیقاتی ارائه ارتقای مدل مدیریت بحران بیمارستانی با استفاده از تجارب کوید 19 برگزار شد.
در این نشست که به همت واحد تحقیق و توسعه معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه برگزار شد دکتر حسن پیری مشاور اجرایی و مدیر حوزه ریاست دانشگاه، دکتر علی حائری مشاور ریاست دانشگاه، دکتر علی ماهر مشاور ریاست دانشگاه، دکتر زهره قمیان عضو هیات علمی گروه سلامت در بلایا و فوریتها در دانشکده بهداشت و ایمنی و نیز برخی از روسا و مدیران بیمارستان های تابعه که در هنگام همه گیری ویروس کرونا در سمت رئیس یا مدیر بیمارستان انجام وظیفه می کردند حضور بهم رساندند.
در ابتدای این جلسه دکتر گوهر محمدی مسئول واحد تحقیق و توسعه معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه ضمن خوشامدگویی به اعضا گفت: امید است در این سلسله نشست ها چگونگی اجرای طرح تبیین و به اهداف و انتظارات آن دست یابیم.
دکتر زهره قمیان در این نشست با اشاره به اهمیت مدیریت بحران در کشور گفت: برای مدیریت بک بحران که در کشور عزیزمان رخ می دهد می توان با تکیه بر مدل های جهانی این بحران را مدیریت کرد. وی در ادامه تصریح کرد: مدل های جهانی با توجه به فرهنگ ایرانی تغییر می کنند و کاربردی می شوند.
دکتر حسن پیری مشاور اجرایی و مدیر حوزه ریاست دانشگاه در این جلسه گفت: تشکیل گروهی برای تدوین نقشه راه جهت حل بحران های پیش روی نظام سلامت از افخارت بزرگی است که برکات معنوی نیز به همراه دارد.
دکتر حسن پیری در بخش دیگری افزود: جمع آوری سوابق تجربی کادر درمان برای دستیابی به مدلی که بتوان به آن استناد کرد از اهداف این جلسه است. وی در ادامه تصریح کرد: خوشبختانه در مجموعه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی همیشه با همفکری و همکاری همه اعضا بر مشکلات فائق آمده ایم.
نظر