وبینار هم اندیشی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه با نمایندگان مختلف حوزه های ذیربط
همزمان با هفته سلامت و در آستانه روز ملی تکریم خیرین وبینار هم اندیشی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه با نمایندگان مختلف حوزه های ذیربط برگزار شد.
پیرو نامگذاری یکی از روز شمارهای هفته ی ملی سلامت سال 1400 با عنوان«مشارکت های بین بخشی و مسئولیت اجتماعی برای ساخت جهانی عادلانه تر و سالم تر» وبیناری با حضور محمود خدادوست معاون توسعه مدیریت و منابع و کاوه مشاور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در امور خیرین روز سه شنبه 7اردیبهشت ماه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، در ابتدای جلسه دکتر خدادوست ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات در ماه مبارک رمضان، با تبریک میلاد امام حسن مجتبی(ع) که مصادف با روز ملی تکریم خیرین است خدمت مدعوین عزیز خیر مقدم گفته و در ادامه ایشان به گسترش خدمات ارائه شده در حوزه ی سلامت با افزایش کمک های خیرین و سازمان های مردم نهاد و بنگاه های اقتصادی در تولیت سلامت مردم و تامین معیارهای سلامت کشور اشاره کرد. وی در ادامه با اشاره به این نکته که در چند سال اخیر، ساماندهی خوبی در زمینه کار خیر و مشارکت خیرین در نظام سلامت کشور صورت گرفته است، افزود: بر اساس همین پیشینه، ساماندهی خوبی در دانشگاه های علوم پزشکی کشور،؛ براساس نیازهای اولویت دار و با همکاری خیرین به عرصه بهره برداری و خدمت رسیده است. معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در ادامه بیان کرد: در 14 ماه گذشته که سیستم نظام سلامت درگیر بحران کرونا بوده است، خیرین عزیز با نیات خیرخواهانه خود، حمایت های مداوم شان را از حوزه سلامت دریغ نکردند، به طوری که بدون کرامت نفس و بخشندگی این عزیزان امکان مقابله با این بحران وجود نداشت.
خدادوست در بخش دیگری از سخنان خود، گفت: منابع مالی و تجهیزاتی بیمارستان های تهران با توجه به جمعیت تحت پوشش زیاد و اقشار حاشیه نشین و همچنین ارجاع بیماران از سایر شهرستان های دیگر، جوابگوی نیاز مخاطبان نبوده و می طلبد که همه شرکت ها، سازمان های مردم نهاد و خیرین، همراه و همگام با کادر بهداشت و درمان در جهت جبران ساختارهای فرسوده و کمبود منابع مثل همیشه کوشا باشند.
وی در خاتمه صحبت های خود از همکاری سایر ارگان های همراه از جمله کلیه سازمان های مردم نهاد، مجموعه استانداری تهران، مجمع خیرین کشور، مجمع خیرین سلامت استان و کشور و همچنین مسئولین ذیربط در وزرات متبوع؛ که دوشادوش حوزه سلامت در ارائه خدمت به مردم در تلاش هستند، تشکر و قدردانی کرد.
در ادامه این جلسه دکتر یوسف نوری سرپرست مدیریت سازمان های مردم نهاد و خیرین سلامت دانشگاه، پس از ارائه گزارشی از عملکرد مدیریت سازمان های مردم نهاد و خیرین سلامت دانشگاه، با اشاره به اهمیت نامگذاری روز "ملی تکریم خیرین" توسط شورای عالی انقلاب فرهنگی کشور، به لزوم ایجاد موسسات خیریه بیمارستانی در واحدهای تابعه دانشگاه به جهت شفاف سازی کمک های مردمی و جلب اعتماد مشارکت کنندگان و همچنین تسهیل امور ثبت این موسسات توسط استانداری و مجموعه وزارت کشور تاکید کرد.
دکتر مهرنوش کاوه مشاور وزیر بهداشت در امور خیرین نیز با اشاره به ضرورت هماهنگی فعالیت های مرتبط با این حوزه بین سه دانشگاه علوم پزشکی استان تهران، این موضوع را در راستای جلوگیری از موازی کاری و کوتاه کردن مسیر کار خیر با همکاری مسئولین وزارتی و دانشگاهی مهم برشمرد.
در بخش دیگری از این جلسه دکتر توسطی با یادی از خاطرات مرحوم نیری از پیشکسوتان کار خیر در حوزه سلامت و بزرگداشت مقام ایشان، پیشنهاد ایجاد دبیرخانه ای با عضویت نمایندگان از هر سه دانشگاه علوم پزشکی تحت نظارت وزارت بهداشت در استان تهران را ارائه داد. وی هدف اصلی از این طرح را افزایش بهره وری و مستند سازی عملکرد خیرین در ارتباط موثر و مستمر با ایشان، در راستای تأمین نیازهای اولویت دار با محوریت جلوگیری از کارهای موازی بیان کرد.
تاکید بر نقش مسئولیت پذیری اجتماعی سازمان ها و شرکت ها و مسئولیت مهم ایشان در کنار دولت در فرایند واکسیناسیون، توزیع ماسک و مواد ضدعفونی کننده در بین مردم از مواردی بود که توسط پیرانی مسئول برنامه CSRو رئیس اداره سازمان های مردم نهاد وزارت بهداشت در این جلسه مطرح شد.
همچنین بهرامی مدیر روابط عمومی بانک اقتصاد نوین نیز در طی این جلسه از احساس رضایت بنگاه های اقتصادی با ایفای نقش مسئولیت پذیری اجتماعی خود خبر داده و سازماندهی مستمر و پیگیری مجدانه امور مرتبط با فعالیت های خیرین در حوزه نظام سلامت کشور را خواستار شد. وی همچنین با اشاره به نقش مهم رسانه و ضرورت ساخت نماهنگ و مستندات جذاب از عملکرد خیرین در سازمان ها، فضای مجازی را بستر مهمی در جهت افزایش مشارکت خیرین در کشور برشمرد.
در ادامه این جلسه دکتر شیرینی نماینده اتاق بازرگانی و قائم مقام رئیس هیات مدیره ی موسسه نیکوکاری ابرار و دکتر الوندی مدیر عامل مجمع خیرین سلامت استان تهران نیز بر ضرورت احصای نیازهای بهداشتی و درمانی جهت بهره مندی از ظرفیت خیرین تأکید کردند.