روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع:
گفتگو با مدیر فنی و نظارت بر طرح های عمرانی به مناسبت گرامیداشت روز مهندسی
با تبریک 5 اسفند سالروز بزرگداشت خواجه نصیرالدین طوسی و روز مهندسی به شما و همکاران تلاشگرتان در عرصه سلامت در آن مدیریت، خواهشمندیم در راستای اطلاع رسانی فعالیت های ارزشمندتان به سوالاتی در این خصوص پاسخ بفرمایید.
روابط عمومی معاونت:آقای مهندس در برنامه های توسعه دانشگاه در سال 92 چه پروژه هایی مورد بهره برداری قرار گرفت و چه پروژه هایی در دست اقدام می باشد؟
مهندس میرابی: با عرض سلام و احترام و ضمن تشکر، در سال 92 با توجه به محدودیت در اعتبارات عمرانی، دانشگاه موفق به اتمام و بهره برداری از 9 پروژه بازسازی بخش های بیمارستانی با زیر بنای حدود 6000 متر مربع به ظرفیت 100 تخت در بیمارستان های کودکان مفید- طرفه – آیت الله طالقانی – زعیم پاکدشت – مهدیه – شهید مدرس و 15 خرداد و احداث 6 پروژه در حوزه بهداشت با زیر بنای حدود 1000 متر مربع در شهرستان های تابعه گردید و سایر پروژه های عمرانی دانشگاه از جمله پروژه های بخش بهداشت- بازسازی بخش های بیمارستانی، احداث بیمارستان های جایگزین و جدیدالاحداث - تصفیه خانه بیمارستان ها – احداث دانشکده های جدید و پروژه های تحقیقاتی دانشگاه در دست اقدام برای اجرا در سال های آتی می باشند.
روابط عمومی معاونت: در خصوص پروژه های ملی و استانی دانشگاه در سال آینده توضیح مختصری بفرمایید و میزان اعتبارات تخصیص یافته از محل بودجه های ملی، استانی و دانشگاهی برای این پروژه ها چه میزان بوده و چه اعتباری تا تکمیل پروژه های مورد نیاز است؟
مهندس میرابی:درسال آینده و با دریافت اعتبارات مربوطه ادامه اجرای پروژه های عمرانی همچون نوسازی بیمارستان های تابعه که برخی از طریق دانشگاه و برخی از طریق وزارت راه و شهرسازی به انجام خواهد رسید و همچنین طرح تجمیع ساختمان های ستاد – احداث دانشکده فن آوری های نوین – نوسازی دانشکده های توانبخشی و دندانپزشکی - احداث خوابگاه دانشجویی و احداث بالغ بر ده واحد بهداشتی در شهرستان های تابعه به همراه تکمیل پروژه های عمرانی مراکز تحقیقاتی دانشگاه از جمله پروژه هایی می باشند که دانشگاه در نظر دارد بخشی از اجرای آنها را به انجام رساند
روابط عمومی معاونت: در خصوص بیمارستان های فرسوده چه اقداماتی انجام گرفته و خواهد گرفت؟
مهندس میرابی: با توجه به پیگیری های صورت گرفته توسط وزارت متبوع و دانشگاه، 9 پروژه بیمارستانی جهت جایگزینی و نوسازی بافت فرسوده بیمارستانی در استان تهران به دانشگاه های علوم پزشکی اختصاص یافته است. در این میان بیمارستان 100 تختخوابی شهدای پاکدشت در مراحل اتمام عملیات عمرانی بوده و دو پروژه بیمارستان های زعیم پاکدشت و شهدای تجریش به ظرفیت 96 و 540 تخت نیز دارای پیشرفت فیزیکی حدود 20 و 10 درصد می باشند و همچنین شش پروژه بیمارستانی دیگر با ظرفیت بالغ بر 1200 تخت در مراحل طراحی یا تحویل زمین به پیمانکار برای شروع عملیات اجرایی می باشند. شایان ذکر است از بیمارستان های فوق الذکر بیمارستان های کودکان مفید و مسیح دانشوری از طریق دانشگاه و سایر آنها از طریق وزارت راه و شهرسازی به اجرا خواهند رسید.
روابط عمومی معاونت: آیا خیرین عرصه سلامت کمک هایی در پروژه های دانشگاهی داشته اند؟
مهندس میرابی: بله – تقریبا در بسیاری از واحدهای تابعه، خیرین محترم به نوعی در انجام تمام یا قسمتی از پروژه های عمرانی نقش داشته اند که بسیار قابل تقدیر و تشکر می باشد.
روابط عمومی معاونت: اگر صحبت دیگری دارید بفرمائید.
مهندس میرابی: با تشکر از حمایت های مقام محترم ریاست دانشگاه و معاونت محترم توسعه مدیریت و منابع دانشگاه که همواره نگاه ویژه ای به طرحهای عمرانی داشته اند و کلیه مدیریت ها و همکاران حوزه معاونت توسعه مدیریت و منابع که با توجه به مسائل مشترک طرحهای عمرانی همچون موارد اعتباری و بودجه ای – مالی و حقوقی همواره همراه و یاری رسان این مدیریت در اجرای پروژه های عمرانی بوده اند.